we love to connect!
Asics

ASICS heeft hun totale BizTalk integratieplatform bij ESTREME geoutsourced. Het beheer van het platform tot aan het outwikkelen van nieuwe koppelingen wordt optzorgd, En dat naar volle tevredenheid, Lees hier het artikel in de computable!

VUMC

Het VU medisch centrum in Amsterdam had tijdelijk extra BizTalk-ontwikkelbehoefte. ESTREME heeft een integratiespecialist geleverd op detacheringsbasis.

Spir-IT

Spir-IT, de ICT-dienstverlener voor de Rechtspraak, heeft ESTREME gevraagd hun eigen team aan te vullen met BizTalk-experts. ESTREME stroomlijnt het beheer en alle aanpassingen op bestaande koppelingen wordt verzorgd.

Brabant Water

Brabant Water zocht een coach om hun BizTalk-ontwikkelaar op weg te helpen met de nieuwste BizTalk- en Azure-technologieën. ESTREME coacht en traint de ontwikkelaar een dag per week en springt bij indien er capaciteit te kort is.

wigo4it

Voor Wigo4IT heeft ESTREME een volledig Biztalk OTAP-platform ontwikkeld en overgedragen naar de staande organisatie. De overdracht bestond uit training op het gebied van analyse, ontwerp, development en beheer. Wigo4it integreert haar applicaties sinds 2013 met een eigen BizTalk-team succesvol in de sociale dienstverleningsketen.

Shuberg Philis

Shuberg Philis heeft ESTREME gevraagd een BizTalk-platform voor een bank om te bouwen in een private cloud van Schuberg Philis. Het BizTalk-platform is geheel geautomatiseerd uitgerold. Alle koppelingen on-premise worden nu naar de Schuberg-Philis cloud gemigreerd.

Koninklijke Boskalis

Boskalis wordt mede door haar wereldwijde aanwezigheid gekenmerkt door een hoge dynamiek en veel overnames. Dit vertaalt zich in complexe integratieprocessen die mede door de inzet van ESTREME-professionals dagelijks worden geoperationaliseerd naar één communicerend en geïntegreerd applicatielandschap.

DELA

In het kader van Dela’s programma 'Klantgericht werken' heeft ESTREME een bijdrage geleverd aan het ontwerp en de realisatie van ‘write once, publish many’- concept zodat Dela organisatiebreed met één waarheid werkt, de verwerking van polisaanvragen met 80% werd versneld en klanten altijd het gevoel hebben met dezelfde persoon van doen te hebben voor, tijdens en na de overlijdensplechtigheid.

UWV

Bij het UWV is de migratie van BizTalk 2009 naar 2013 onder andere uitgevoerd door een specialist van ESTREME. Dit overgangsmoment is tevens aangegrepen om het deployment, de architectuur en de foutafhandeling sterk te verbeteren. ESTREME maakte deel uit van het team dat bij het UVW de migratie van BizTalk 2009 naar BizTalk 2013 uitvoerde. Dit overgangsmoment is door ESTREME tevens aangegrepen om het deployment, de architectuur en de foutafhandeling sterk te verbeteren.

Europe Container Terminals

Containeroverslagbedrijf ECT vroeg ESTREME hun BizTalk-omgeving door te lichten in verband met performance problemen. ESTREME onderzocht het BizTalk-platform en bracht advies uit. De uitvoering van deze adviezen heeft tot een aanzienlijke performance-verbetering geleid.

Dexia

DEXIA in België (nu Belfius) had dringend behoeft aan extra BizTalk beheer en ontwikkelcapaciteit. ESTREME heeft een jaar lang een BizTalk consultant mogen leveren.

Manpower

Implementatie van de ESTREME deurwaardersloket service bij Manpower.

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft ESTREME het NVIS-beheerteam aangevuld met BizTalk-beheerders. NVIS staat voor Nieuw Visum Informatie Systeem.

Inlichtingenbureau

Voor het Inlichtingenbureau heeft ESTREME een proof of concept gerealiseerd voor het project Business Informatie Architechtuur (F1) van de kernbedrijfsprocessen. Het Inlichtingenbureau heeft deze proof of concept vergeleken met eenzelfde toepassing, gerealiseerd op een ander integratieplatform (Mule). ESTREME en BizTalk wonnen.

Consolid

Implementatie van de ESTREME deurwaardersloket service bij CONSOLID.

Stroomopwaarts

In opdracht van Stroomopwaarts MVS, de sociale dienst van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam, hebben we de gemeentes met de ESTREME deurwaardersloketservice gekoppeld op het portaal van SNG (Stichting Netwerk gerechtsdeurwaarders).

Gemeente Tilburg

Tilburg is de eerste gemeente die we met de ESTREME deurwaardersloketservice gekoppeld hebben op het portaal van SNG (Stichting Netwerk gerechtsdeurwaarders). Daarna volgden er nog vele gemeentes en uitzendbureaus.

YOUNGCAPITAL

Implementatie van de ESTREME deurwaardersloket service bij YOUNGCAPITAL.